PODĚKOVÁNÍ

14.02.2024 09:56

Vážení přátelé, masopustní kamarádi.

 

Další ročník masopustu, který se letos nesl v duchu 70. výročí založení, je za námi. Reakce na něj jsou opět velmi kladné, z čehož máme opravdu velkou radost. Je vidět, že ta dřina, nervy a výdrž se vždy vyplatí a všichni si náš novohradský masopust užívají na maximum.

V první řadě bychom chtěli touto cestou poděkovat všem novohradským občanům za jejich přízeň, štědrost a podporu. Bez Vás by se masopust jen těžko realizoval. DĚKUJEME.

V druhé řadě také děkujeme Městu Nové Hrady za nejen finanční pomoc, Technickým službám, které nám vyšly maximálně vstříc a paní K. Jarolímkové za výpomoc s propagací.

Také ještě jednou tímto děkujeme všem sponzorům masopustní zábavy, za poskytnutí cen do tomboly a všem kapelám, které celý víkend koledníky doprovázely na jejich putování městem.

Jmenovitě bychom pak chtěli poděkovat panu M. Wegerů, za skvělou koordinaci a pomoc se vším co bylo třeba. Míšo, díky.
Panu F. Jandovi za perfektní domluvu, ochotu a vstřícnost a vůbec za vše, jak se o naši velkou partu lidí skvěle postaral.
Paní M. Hofmannové za uvázání smuteční kytice pro naše zesnulé masopustní kamarády
a pak samozřejmě opět našim skvělým výčepním, panu J. Scholzovi a P. Staviarskému.

V neposlední řadě si velké poděkování také zaslouží naši masopustní kamarádi: T. Glienke, M. Drbout a R. Homolka za vymyšlení námětu a zorganizování masopustního pohřbu, a D. Kotrč a J. Plouhar za zorganizování a koordinaci masopustního překvapení na masopustní zábavě.

 

Největší poděkování však patří všem účastníkům novohradského masopustu za opravdu hojnou účast – od koledníků, přes masky až po všechny organizátory. Všichni svou úlohu zvládli perfektně, bez úhony a ve zdraví se v neděli navrátili.


Nálada byla celý víkend skvělá, nejen masopustníci, ale také občané si užívali a o tom přeci masopustní veselí je. Je úžasné, že tato naše krásná dlouholetá tradice má čím dál více příznivců a zájemců se na ni podílet.

 

Děkujeme všem, kdo se na přípravách i samotném chodu novohradského masopustu podílel.

 

Budeme se na Vás těšit zase příští rok, 1. a 2. března 2025.

 

Ať žije novohradský masopust!